20 kart za Adecco pokal EX-YU gre ...

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Izžrebali smo nagrajence četrtega dela našega nagradnega kviza za pripravljalni turnir EX-YU v ljubljanskih Stožicah. Vsi spodaj navedeni izžrebanci boste prejeli po dve vstopnici za četrti dan turnirja (9. 8.).
Oglej si celoten članek

Na turnirju Adecco pokal EX-YU, ki bo potekal od šestega do devetega avgusta v Stožicah, bodo nastopile vse reprezentance republik nekdanje Jugoslavije: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Makedonija, Srbija in seveda Slovenija. Vstopnice zanj  si tisti, ki vas ni na seznamu, lahko zagotovite na spletni strani Eventima.

Nagrajenci:

1. Anja Bogdanovič
2. Žiga Pučko
3. Iztok Centrih
4. Primož Rihtar
5. Jure Grubar
6. Dejan Korošec
7. Nerina Gončin
8. Darko Ramot
9. Marko Bezjak
10. Marko Horvat

NAGRAJENCI 3. DNE

NAGRAJENCI 2. DNE

NAGRAJENCI 1. DNE

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.