221 cm visoki srbski orjak napadel košarkarja Phoenixa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vroča kri v zaključku sedme tekme med Dallasom in Phoenixom.
Oglej si celoten članek

Po koncu odločilne sedme tekme je prišlo do prerivanja na parketu dvorane Footprint Center, kjer so Dallas Mavericks s kar 123:90 nadigrali domačo ekipo in se uvrstili v finale zahodne konference.

Sedma tekma Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

Za končni izid srečanja je s trojko ob zvoku sirene poskrbel Aaron Holiday, ki pa je s svojo potezo pošteno razjezil srbskega orjaka Bobana Marjanovića.

Marjanović, ki mu je trener Jason Kidd namenil zgolj tri minute igralnega časa, je ob visoki prednosti Dallasa (+33) želel iz spoštovanja do Sonc žogo zadržati do zadnjega sodniškega piska, a mu jo je Holiday izbil iz rok.

S tem je 183 cm visoki ameriški branilec prekršil nenapisano košarkarsko pravilo, da se ekipi ne napadata več, kadar je tekma že odločena.

Med košarkarji se je vnela burna razprava, prišlo pa je celo do prerivanja, k čemur je veliko pripomogel praviloma zelo umirjeni Marjanović.

Foto: Print Screen

Napete strasti so se nato hitro umirile, Dallas pa je lahko pričel slaviti prvo uvrstitev v konferenčni finale po letu 2011, ko so na krilih Dirka Nowitzkega osvojili doslej edini naslov v zgodovini franšize.

Kam je pa šel? Dončić ga je 'zložil' po tleh, komentator norel: "O, ne, ni tega naredil!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.