Šport > Košarka
41077 ogledov

Dončić ga je 'zložil' po tleh, komentator norel: "O, ne, ni tega naredil!"

1/5
Print Screen
Košarkar Phoenix Suns je v dvoboju z Lukom Dončićem pristal na zadnji plati.

Luka Dončić je bil s 35 točkami, desetimi skoki in štirimi podajami prvo ime Dallasa ob senzacionalnem preboju v finale zahodne konference. Teksašani so napredovali skozi šivankino uho, potem ko so v seriji na štiri dobljene tekme s 4:3 izločili najboljšo ekipo rednega dela Phoenix Suns.

Dončić je tudi na odločilni sedmi tekmi čaral na parketu in se poigraval s košarkarji nasprotne ekipe, v zaključku prvega polčasa pa na brezkompromisen način "polomil gležnje" Cameronu Johnsonu.

Luka Dončić Sedma tekma Šport Dončićeva mala šola košarke za finale Zahoda

Slovenec, ki je samo v prvem polčasu nanizal 27 točk, toliko kot vsi košarkarji Phoenixa skupaj, je slabo minuto pred iztekom polčasa vodil napad svojega moštva, ko se je po bloku Maxija Klebra znašel iz oči v oči z Johnsonom. 

Dončić si je žogo podal med nogami in se spustil v preigravanje, pri tem pa branilca Phoenixa "zložil" po tleh in nato neovirano zadel enega od skupno šestih uspešnih metov za tri točke (6/11).

"Luka Dončić z najbolj norim lomljenjem gležnjev," so posnetek akcije poimenovali na YouTube kanalu NBA Highlights.

Luka Dončić Nihče ni verjel Šport Dončić: "Ta nasmešek bo težko zbrisati z mojega obraza"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Ponižanje Johnsona sta odprtih ust spremljala tudi komentatorja prenosa. "O, ne," je vzdihoval eden izmed napovedovalcev. "O, ne, ni tega naredil. Luka Dončić uprizarja šov v Valleyju," je dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.