29-letno rokometno prvakinjo našli mrtvo na ulici

Foto: Twitter Victoria Divak.
Foto: Reševalni pas/Twitter Victoria Divak.
Mlada športnica je ležala pred zgradbo. Preiskava še teče.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so pred zgradbo, v kateri je živela, v ulici Sofie Perovskaje v Astrahanu, mrtvo našli 29-letno rokometašico Victorio Divak.

Slednja je le dan prej za ekipo Astrahanočka odigrala srečanje v okviru ruskega prvenstva proti moskovski zasedbi CSKA.

Organizatorka igre s polnim imenom Victoria Viktorovna Divak je po navedbah lokalnih medijev padla z osmega nadstropja zgradbe, kjer so jo našli. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za nesrečo.

V svoji karieri je hčerka bivšega profesionalnega nogometaša Viktorja Divaka osvojila več naslovov in nosila tudi ruski državni dres.

PREBERITE ŠE: Mož je ni ujel, akrobatka pred gledalci padla v smrt

Victoria Divak se je rodila v Volgogradu - nekdanjem Stalingradu. V mlajših kategorijah je srednja zunanja igralka zastopala Rusijo v generaciji kadetinj U17 in na evropskem prvenstvu v Srbiji leta 2009 osvojila srebrno medaljo.

Za Dinamo Volgograd je igrala v obdobju 2011-13, ko je trikrat postal državni prvak. Nato je igrala še v Franciji in Nemčiji, v sezoni 2019/20 je z beloruskim Gomelom še enkrat postala državna prvakinja. Leta 2021 se je vrnila v Rusijo, v Astrahan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:07 18. April 2023.

    Klasičen ruski sprehod čez okno

  • 15:23 18. April 2023.

    Cepivski strupi delujejo tudi na možgansko ožilje, ne samo na koronarno ožilje srca , ....

  • 14:16 18. April 2023.

    Pred leti pisalo v kroniki,rus padel iz 3 nastropja na avtomobilsko streho,med tem ga je sezulo in je bil tolk …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.