Svet
70637 ogledov

Mož je ni ujel, akrobatka pred gledalci padla v smrt

Sun Moumou smrtna nesreča PrtSc Usodni trenutek med predstavo v Suzhouu.
Akrobatski nastop se je, kljub dolgoletnim izkušnjam, končal tragično.

V kitajskem mestu Suzhou je izkušeni akrobatski par doživel usodno nesrečo. Ženski del para - akrobatka Sun Moumou, je omahnila okrog ducat metrov v globino in utrpela poškodbe, ki so jo stale življenja.

Njen partner med nastopom je bil njen mož Zhang Moumou. Skupaj sta nastopala že več let in občinstvo pogosto zabavala brez zaščitne mreže, je Daily Mail prenesel poročila kitajskih medijev.

Brez zaščitne mreže sta bila tudi med usodnim nastopom. Pri eni od vragolij Zhang ni uspel ujeti žene. 37-letna akrobatka je, ob kriku občinstva, padla na tla.

PREBERITE ŠE: Mama pokojne odbojkarice razkrila hčerine zadnje besede

Kitajko so uspeli živo prepeljati v bolnišnico, kjer pa je zaradi posledic padca umrla. Oblasti so že začele preiskavo dogodka, po katerem so bile vse nadaljne predstave odpovedane.

Akrobacije brez zaščitne mreže so pogost pojav na Kitajskem, je navedbe tamkajšnjih medijev prenesel Daily Mail. Gre za zelo konkurenčno zvrst zabave, ki zahteva vratolomne podvige. Včasih dobesedno.

Komentarjev 7
  • Boschtjan Zupanchich 08:07 19.april 2023.

    To je Dobro Opozorilo nam, kakšno drago ceno življenja plačajo ljudje, če se ukvarjajo z Nekoristnimi deli, v tem primeru z neumnim cirkusantskim zabavljaštvom.

  • Boschtjan Zupanchich 08:06 19.april 2023.

    Ljudje se leotevajo Napačnih del, in jim je preveč do zabavljaštva, namesto do Resnega Življenja , ki edini prinaša sadove. In potem nastradajo za brez potrebe, samo zaradi bednega neumnega zabavljaštva !!! ! !!! Kot da nista imela Koristnejšega dela, ...prikaži več kot pa zabavati te duhovno Zmedene in Zlobne zabavlaške Zblojence !!! ! !!! Upajmo, da bo ta ženska v naslednji inkarnaciji kaj Bolj premišljena in se ne bo takole igrala z Življenjem. Naj ji Bog pomaga revici na onem svetu.

  • Pepe007 12:48 18.april 2023.

    Meni na posnetku deluje, da se sama ni ujela za noge moža. Varnostna mreža ne bi v ničemer zmanjšala njune silne spretnosti in užitka za gledalce ... Razen za tistega, ki gre v cirkus in čaka, da bo kdo umrl ...prikaži več pred njegovimi očmi.

Sorodne novice