Šport
5556 ogledov

Mama pokojne odbojkarice razkrila hčerine zadnje besede

Print Screen
Mama pokojne italijanske odbojkarice ne verjame, da si je njena hči vzela življenje.

Italijanska odbojarica Julie Ituma je nekaj ur po izpadu v polfinalu lige prvakov, kjer je morala Novara priznati premoč Eczacibasiju (0:3), omahnila iz šestega nadstropja instanbulskega hotela, kjer je bila nastanjena njena ekipa.

Po dosedanjih ugotovitvah naj bi pokojna 18-letnica storila samomor.

Julie Ituma Velika tragedija Šport Italija v šoku: rosno mlada vrhunska športnica omahnila v smrt

Kmalu po nesreči je v javnost pricurljal posnetek hotelske nadzorne kamere, s pomočjo katerega poskušajo preiskovalci razvozlati okoliščine nenavadne tragedije. 

Ituma naj bi se po tekmi po telefonu pogovarjala z mamo in sošolko iz srednje šole v Novari. Prvi pogovor je minil brez posebnosti, po drugem z vrstnico pa naj bi bila 18-letnica vidno pretresena. O čem točno je tekla beseda, v tem trenutku še ni znano.

Ituma se je nato vrnila v hotelsko sobo, kjer je kmalu zatem padla skozi okno. Njena cimra Lucía Varela je vse skupaj prespala, zbudili so jo šele reševalci, ki so prihiteli na prizorišče.

Julia Ituma smrt hotel Video Šport Nove podrobnosti o strašljivi smrti mlade zvezdnice Julia Ituma Kaj se je dogajalo? Šport To so srhljivi zadnji posnetki zvezdnice pred njeno smrtjo

Zdaj se je prvič po tragediji oglasila mama pokojene odbojkarice, ki nasprotuje trenutno prevladujočemu mnenju, da si je Julia vzela življenje.

"Julia je bila zelo močna, ne verjamem, da bi skločila skozi okno," je za La Repubblico povedala pretresena mama, ki sploh še ni začela predelovati travmatičnega dogodka.

"Kako je mogoče, da cimra ni ničesar slišala? Sploh še nisem uspela zajokati," je dodala in razkrila hčerine zadnje besede: "Izgubile smo. Dosegla sem dve točki, ekipa pa je igrala slabo."

Po navedbah številnih turških medijev je Ituma storila samomor, na uradno potrditev domneve pa bo potrebno počakati na ugotovitve obdukcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.