Šport
8588 ogledov

29-letno rokometno prvakinjo našli mrtvo na ulici

Victoria Divak Reševalni pas/Twitter Victoria Divak.
Mlada športnica je ležala pred zgradbo. Preiskava še teče.

V ponedeljek so pred zgradbo, v kateri je živela, v ulici Sofie Perovskaje v Astrahanu, mrtvo našli 29-letno rokometašico Victorio Divak.

Slednja je le dan prej za ekipo Astrahanočka odigrala srečanje v okviru ruskega prvenstva proti moskovski zasedbi CSKA.

Organizatorka igre s polnim imenom Victoria Viktorovna Divak je po navedbah lokalnih medijev padla z osmega nadstropja zgradbe, kjer so jo našli. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za nesrečo.

V svoji karieri je hčerka bivšega profesionalnega nogometaša Viktorja Divaka osvojila več naslovov in nosila tudi ruski državni dres.

PREBERITE ŠE: Mož je ni ujel, akrobatka pred gledalci padla v smrt

Victoria Divak se je rodila v Volgogradu - nekdanjem Stalingradu. V mlajših kategorijah je srednja zunanja igralka zastopala Rusijo v generaciji kadetinj U17 in na evropskem prvenstvu v Srbiji leta 2009 osvojila srebrno medaljo.

Za Dinamo Volgograd je igrala v obdobju 2011-13, ko je trikrat postal državni prvak. Nato je igrala še v Franciji in Nemčiji, v sezoni 2019/20 je z beloruskim Gomelom še enkrat postala državna prvakinja. Leta 2021 se je vrnila v Rusijo, v Astrahan.

Komentarjev 9
  • Cccc 18:07 18.april 2023.

    Klasičen ruski sprehod čez okno

  • Boschtjan Zupanchich 15:23 18.april 2023.

    Cepivski strupi delujejo tudi na možgansko ožilje, ne samo na koronarno ožilje srca , ....

  • Avatar NickMason
    NickMason 14:16 18.april 2023.

    Pred leti pisalo v kroniki,rus padel iz 3 nastropja na avtomobilsko streho,med tem ga je sezulo in je bil tolk nabasan od vodke,da se je pobral in panično kričal moje adidaske ,moje adidaske😂😂😂

Sorodne novice