ACH Voley do 11. zaporednega naslova

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Odbojkarji ACH Volleyja so v četrti tekmi finalne serije državnega prvenstva s 3:1 (25, -23, 22, 15) premagali Calcit Volleyball in skupnim izidom 3:1 postali državni prvaki. Za ACH je to 12. naslov in 11. zaporedni.
Oglej si celoten članek

Varovanci Bogdana Kotnika so dokazali, da so še vedno najboljši klub v Sloveniji, čeprav priznavajo, da je tudi Calcit, ki ostaja pri treh naslovih, skozi vso sezono kazal dobre predstave in se jim dostojno upiral.

Kamničani so imeli svoje priložnosti tudi v četrti tekmi, v kateri sta na stani prvakov blestela predvsem podajalec Michal Kozlowski in bloker Jan Kozamernik, svoje pa so dodali še drugi, predvsem Eric Mochalski, ki je bil s 26 točkami najučinkovitejši igralec tekme. Gostiteljem je lahko predvsem žal za prvi niz, v katerem so zapravili visoko vodstvo. V prvih dveh nizih je bil pri Calcitu razpoložen Tonček Štern, toda v nadaljevanju je popustil, kar se je videlo tudi pri rezultatu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.