Šport
69 ogledov

ACH Voley do 11. zaporednega naslova

odbojka ACH Volley Saša Despot
Odbojkarji ACH Volleyja so v četrti tekmi finalne serije državnega prvenstva s 3:1 (25, -23, 22, 15) premagali Calcit Volleyball in skupnim izidom 3:1 postali državni prvaki. Za ACH je to 12. naslov in 11. zaporedni.

Varovanci Bogdana Kotnika so dokazali, da so še vedno najboljši klub v Sloveniji, čeprav priznavajo, da je tudi Calcit, ki ostaja pri treh naslovih, skozi vso sezono kazal dobre predstave in se jim dostojno upiral.

Kamničani so imeli svoje priložnosti tudi v četrti tekmi, v kateri sta na stani prvakov blestela predvsem podajalec Michal Kozlowski in bloker Jan Kozamernik, svoje pa so dodali še drugi, predvsem Eric Mochalski, ki je bil s 26 točkami najučinkovitejši igralec tekme. Gostiteljem je lahko predvsem žal za prvi niz, v katerem so zapravili visoko vodstvo. V prvih dveh nizih je bil pri Calcitu razpoložen Tonček Štern, toda v nadaljevanju je popustil, kar se je videlo tudi pri rezultatu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.