Ali so mu zmrznili možgani? Kaj je počel ta zvezdnik?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na srečanju v Staples Centru so gledalci videli zares nenavadno potezo.
Oglej si celoten članek

V noči na četrtek po srednjeevropskem času je bilo v NBA na sporedu kar nekaj tekem, med njimi tudi derbi med Los Angeles Clippers in Milwaukee Bucks.

Mnogi strokovnjaki napovedujejo, da se bosta prav ti dve ekipi pomerili v finalu letošnje sezone, tako da je bilo veliko oči uprtih v dvoboj, čeprav pri domačih ni igral prvi zvednik Kawhi Leonard.

Milwaukee je srečanje dobil (124:129) in tako nadaljeval zelo uspešen začetek sezone za moštvo iz Wisconsina.

Klici MVP, MVP Dončić zrežiral preobrat, tekmo odločil met v zadnji sekundi

Eden boljših v vrstah zmagovalcev je bil Eric Bledsoe, nekdanji All-Star, zbral je 20 točk, šest skokov in dve asistenci.

Bledsoe pa se je v središču pozornosti znašel še zaradi smešne poteze na začetku zadnje četrtine. Ko bi moral podati iz avta, je, povsem nerazumljivo, začel voditi žogo. 

To seveda ni dovoljeno in sodniki so hitro sankcionirali njegov prekršek. Kdo ve, kaj je v tistem trenutku šlo po glavi Bledsoeja, ki je poskrbel za obilico smeha in uvrstitev v zdaj že precej slavno oddajo s tovrstnimi vložki - Shaqtin' A Fool.

Prenosi Dončića in ostale NBA zvezde lahko gledate na tem kanalu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.