Šport > Košarka
4312 ogledov

Ali so mu zmrznili možgani? Kaj je počel ta zvezdnik?

Eric Bledsoe Profimedia
Na srečanju v Staples Centru so gledalci videli zares nenavadno potezo.

V noči na četrtek po srednjeevropskem času je bilo v NBA na sporedu kar nekaj tekem, med njimi tudi derbi med Los Angeles Clippers in Milwaukee Bucks.

Mnogi strokovnjaki napovedujejo, da se bosta prav ti dve ekipi pomerili v finalu letošnje sezone, tako da je bilo veliko oči uprtih v dvoboj, čeprav pri domačih ni igral prvi zvednik Kawhi Leonard.

Milwaukee je srečanje dobil (124:129) in tako nadaljeval zelo uspešen začetek sezone za moštvo iz Wisconsina.

Luka Dončić Klici MVP, MVP Šport Dončić zrežiral preobrat, tekmo odločil met v zadnji sekundi

Eden boljših v vrstah zmagovalcev je bil Eric Bledsoe, nekdanji All-Star, zbral je 20 točk, šest skokov in dve asistenci.

Bledsoe pa se je v središču pozornosti znašel še zaradi smešne poteze na začetku zadnje četrtine. Ko bi moral podati iz avta, je, povsem nerazumljivo, začel voditi žogo. 

To seveda ni dovoljeno in sodniki so hitro sankcionirali njegov prekršek. Kdo ve, kaj je v tistem trenutku šlo po glavi Bledsoeja, ki je poskrbel za obilico smeha in uvrstitev v zdaj že precej slavno oddajo s tovrstnimi vložki - Shaqtin' A Fool.

LeBron James, Luka Dončić Prenosi Šport Dončića in ostale NBA zvezde lahko gledate na tem kanalu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice