Alžirci: "Lahko greste naprej!"

Foto: Žurnal24 Alžirski selektor Rabah Saadane je tekmeca zasul s komplimenti. (Foto: Reuters)
Nedeljski poraženci so Sloveniji zaželeli uvrstitev v osmino finala svetovnega prvenstva. "Slovenija ima lepe možnosti za uvrstitev v osmino finala," je dejal alžirski selektor Rabah Saadane.
Oglej si celoten članek

Alžirski selektor Rabah Saadane je po porazu proti Sloveniji tekmeca zasul s komplimenti. "Slovenija ima lepe možnosti za uvrstitev v osmino finala. Prvo tekmo je dobila, zdaj pa jo čaka odločilna tekma proti ZDA," je na novinarski konferenci po zmagi varovancem Matjaža Keka polaskal vodja alžirskega strokovnega štaba.

"Lahko igrate bolje"
"Slovenija ni igrala najbolje kar zna, psihološko pa bo njenim igralcem ta zmaga veliko pomagala pred nadaljevanjem svetovnega prvenstva," je prepričan Saadane, ki je pohvalil igro slovenskega moštva. "Predvsem mi je všeč Robert Koren. Slovenska ekipa je zelo stabilna in kolektivno močna. Gre za dobro vodeno reprezentanco, ki je že dolgo časa skupaj. Ta stalnost manjka nam," je primerjavo med včerajšnjima tekmecema potegnil 64-letni strokovnjak, ki za poraz ni želel okriviti vratarja Faouzija Chaouchija."Če poznate nogomet veste, da se to dogaja. Je naš najboljši vratar. Za to napako sta bolj krivi podlaga in žoga," je prepričan trener Alžirije, ki bo morala kožo v naslednjem kolu reševati proti favorizirani Angliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.