Američani izgubili pred očmi Bryanta

Foto: Žurnal24 Kobe Bryant je v mladosti ob košarki treniral tudi nogomet. (Foto: EPA)
Ameriški nogometaši so v osmini finala proti Gani izgubili pred očmi zvezdnika lige NBA, Kobeja Bryanta. Kljub porazu jih je Bryant pohvalil za srčno in nepopustljivo igro.
Oglej si celoten članek

Zanimivi obračuni na nogometnem svetovnem prvenstvo so v Južnoafriško republiko privabili tudi enega največji zvezdnikov košarkarske lige NBA Kobeja Bryanta. Zvezdnik prvakov Los Angeles Lakers bo prvič v življenju obiskal črno celino, mudil pa se bo tudi v novem nogometnem centru za siromašno mladino v Sowetu.

Bryant, ki je odraščal v Italiji, je poleg košarke treniral tudi nogomet, zato skrbno spremlja tudi letošnji mundial. Sicer so njegovi rojaki v soboto v osmini finala po podaljških izpadli proti Gani, a Bryant jih je pohvalil za srčno in nepopustljivo igro, s katero so v domovini precej povečali priljubljenost nogometa. Zdaj si želi v živo ogledati še kakšno tekmo Brazilcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.