Šport
18 ogledov

Američani izgubili pred očmi Bryanta

Kobe Bryant je v mladosti ob košarki treniral tudi nogomet. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Ameriški nogometaši so v osmini finala proti Gani izgubili pred očmi zvezdnika lige NBA, Kobeja Bryanta. Kljub porazu jih je Bryant pohvalil za srčno in nepopustljivo igro.

Zanimivi obračuni na nogometnem svetovnem prvenstvo so v Južnoafriško republiko privabili tudi enega največji zvezdnikov košarkarske lige NBA Kobeja Bryanta. Zvezdnik prvakov Los Angeles Lakers bo prvič v življenju obiskal črno celino, mudil pa se bo tudi v novem nogometnem centru za siromašno mladino v Sowetu.

Bryant, ki je odraščal v Italiji, je poleg košarke treniral tudi nogomet, zato skrbno spremlja tudi letošnji mundial. Sicer so njegovi rojaki v soboto v osmini finala po podaljških izpadli proti Gani, a Bryant jih je pohvalil za srčno in nepopustljivo igro, s katero so v domovini precej povečali priljubljenost nogometa. Zdaj si želi v živo ogledati še kakšno tekmo Brazilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.