Amsterdamski lokal umolknil v krutem razočaranju

Foto: Profimedia
Navijači Ajaxa bodo še dolgo prebolevali poraz.
Oglej si celoten članek

Ajax je bil le nekaj trenutkov oddaljen od finala Lige prvakov. Po zmagi v gosteh proti Tottenhamu z 0:1 je na povratni tekmi po polčasu vodil z 2:0, še v 96. minuti pa držal zanj ugoden izid 2:2.

Beg od tolp in drog Pri PSG so ga odslovili, zdaj s tremi goli prinesel finale Londončanom

Nato pa je po hitri akciji Londončanov svoj tretji zadetek na tekmi dosegel Lucas Moura in Amsterdam zavil v črno ter svojo ekipo popeljal do madridskega finala proti Liverpoolu.

Solze Igralec Ajaxa: Jaz sem kriv, da smo izpadli

V nizozemski prestolnici so povratni polfinalni obračun pričakovali v evforiji, tik pred koncem tekme so bili pripravljeni na veliko slavje.

Ko se je iztekala peta in predvidoma zadnja minuta sodniškega dodatka, so v enem od amsterdamskih barov, ki so bili polni do zadnjega kotička, glasno odštevali sekunde do konca tekme. Nato pa je udaril Moura ...

Posnetek iz enega od lokalov, ki je najbrž ponazoril vzdušje v mnogih podobnih lokacijah, si lahko ogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.