Angleži o Muri: "O moj bog! Kaj se dogaja? Skoraj bi začel trzati!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V četrtek zvečer je bilo v severnem Londonu nekaj nervoznih trenutkov.
Oglej si celoten članek

Soboška Mura je na gostovanju pri slovitem Tottenhamu doživela pričakovan neuspeh, a kljub visokemu porazu (5:1) pustila soliden vtis.

Po plašnem začetku in dveh hitro prejetih zadetkih so se Prekmurci navadili na ritem in se povsem enakovredno kosali z rahlo premešano postavo Londončanov.

Komentarji Pet minut slave za Muro: Boljši kot Barcelona!

Po znižanju z golom Žige Kousa je domači trener Nuno Espirito Santo uvidel, da je vrag odnesel šalo in na zelenico poslal tri največje adute: Lucasa Mouro, Heung-mina Sona in Harryja Kana. Slednji je s "hat-trickom" zapečatil usodo gostov.

Po srečanju so o razpletu govorili na znani angleški radijski postaji TalkSport, kjer so redni gostje številni bivši in aktivni nogometaši. V četrtek zvečer sta bila v studiu Jason Cundy - nekdanji branilec Chelseaja, ter Jamie O'Hara - nekdanji vezist Tottenhama.

"Solidna predstava, ko je bil na igrišču Harry Kane. Pred tem je bilo zgolj sprejemljivo," je dejal O'Hara, ki je priznal, da okrnjena postava domačih ni bila nič kaj dominantna v primerjavi s slovenskimi prvaki.

"Bilo je 2:1! Postajalo je že malce ... O moj bog, počakajte ... Kaj se dogaja? Potem pa je moral v igro poslati velike kalibre," je preplah, ki ga je zakrivila Mura, opisal Cundy.

"Res je, bilo je malce nervozno ... Morali smo poslati v igro najboljše - proti Muri," je dodal nekdanji vezist "ostrog" O'Hara.

"Morali bi zabijati gole tudi brez Kana. Pri 2:1 je Nuno že mislil: 'O moj bog, prosim ne ...' Če bi Mura izenačila, bi začel trzati," je v smehu zaključil Cundy.

Video Eksplozija Kousove bombe odmeva po Evropi

Mura bo v naslednjih dveh kolih skupinskega dela Konferenčne lige igrala proti francoskemu Rennesu. Nato sledi gostovanje pri Vitesseju in še domača tekma proti Tottenhamu.

Evropa Dva Slovenca merila v polno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.