Šport > Nogomet
2770 ogledov

Eksplozija Kousove bombe odmeva po Evropi

Žiga Kous Tottenham NŠ Mura Reševalni pas/Twitter
Slovenski prvaki so proti renomirani ekipi zabili prekrasen gol.

Tottenham je pričakovano premagal Muro (5:1), toda za uspeh so morali Londončani na igrišče poslati največje adute - vključno s Harryjem Kanom in Heung-minom Sonom, saj so bile "ostroge" v resnih težavah.

Za znoj in nervozo na enem najmodernejših stadionov na svetu je poskrbel Žiga Kous. Ta je v 53. minuti s fantastičnim volejem z roba kazenskega prostora matiral nemočnega italijanskega vratarja Pierluigija Gollinija.

Tottenham NŠ Mura Video Šport Angleži o Muri: "O moj bog! Kaj se dogaja? Skoraj bi začel trzati!"

Kous se je s svojo mojstrovino uvrstil v izbor za najlepši zadetek kola Konferenčne lige. Zanj lahko glasujete na uradnih kanalih tekmovanja in Uefe.

Za gol drugega kola skupinskega dela so ob Kousu še trije kandidati. Kady je za Qarabağ natančno nameril z razdalje proti Omonii, Maximilian Wittek je za Vitesse z lepim volejem in pomočjo prečke zadel proti Rennesu, Aleksandar Glišić pa se je izkazal z izvrstnim prodorom za Alashkert proti finskemu HJK.

Ante Šimundža Komentarji Šport Pet minut slave za Muro: Boljši kot Barcelona!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice