Aretiran dva dni pred začetkom pogovorov za pogodbo kariere

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sam se je predal policiji.
Oglej si celoten članek

Miles Bridges ima za sabo izjemno sezono, v dresu moštva Charlotte Hornets je v povprečju zbral 20.2 točke, 7.0 skoka in 3.8 podaje na tekmo, ljubitelji lige NBA pa ga poznajo tudi po izjemno atraktivnih zabijanjih.

Štiriindvajsetletnemu košarkarju, ki je bil na 'Dončićevem' naboru leta 2018 izbran kot 12., je tako precej narastla cena, s 1. julijem pa bi se lahko kot prosti igralec s klubi lige NBA začel pogajati o visokih zneskih v morebitni novi pogodbi. Pri Charlotte ga sicer želijo zadržati, to pa jim lahko uspe, če izenačijo pogodbo katerekoli druge zainteresirane franšize.

Velik posel All-Star igralec ima novo sredino, tvoril bo izjemen par

A morebitne kupce bi lahko zdaj odvrnilo košarkarjevo vedenje zunaj igrišč. Na začetku junija je tako na socialnih omrežjih zaokrožila fotografija na kateri je imel Bridges v roki cigareto marihuane, ob 'jointu' pa se je znašla tudi pijača, ki jo je kasneje košarkar na twitterju označil za 'rožnato limonado', vendar so mu verjeli le redki. Zdaj je Bridges zašel v še nekoliko večjih težavah.

Po poročanju TMZ Sports je bil v sredo v Los Angelesu namreč aretiran zaradi nasilja v družini. Dan prej je oseba ženskega spola poklicala policijo zaradi spora, ki se je prelevil v fizično nasilje. Že pred prihodom policije je Bridges odšel, ženska pa je potrebovala zdravniško pomoč. Po informacijah, da ga išče policija, se je košarkar v sredo sam zglasil na policijski postaji, kjer so ga aretirali. Kasneje je bil ob plačilu 130.000 dolarjev visoke varščine izpuščen na prostost.

Foto: Profimedia Miles Bridges

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.