Šport > Košarka
2366 ogledov

Aretiran dva dni pred začetkom pogovorov za pogodbo kariere

Miles Bridges Profimedia
Sam se je predal policiji.

Miles Bridges ima za sabo izjemno sezono, v dresu moštva Charlotte Hornets je v povprečju zbral 20.2 točke, 7.0 skoka in 3.8 podaje na tekmo, ljubitelji lige NBA pa ga poznajo tudi po izjemno atraktivnih zabijanjih.

Štiriindvajsetletnemu košarkarju, ki je bil na 'Dončićevem' naboru leta 2018 izbran kot 12., je tako precej narastla cena, s 1. julijem pa bi se lahko kot prosti igralec s klubi lige NBA začel pogajati o visokih zneskih v morebitni novi pogodbi. Pri Charlotte ga sicer želijo zadržati, to pa jim lahko uspe, če izenačijo pogodbo katerekoli druge zainteresirane franšize.

Dejounte Murray Velik posel Šport All-Star igralec ima novo sredino, tvoril bo izjemen par

A morebitne kupce bi lahko zdaj odvrnilo košarkarjevo vedenje zunaj igrišč. Na začetku junija je tako na socialnih omrežjih zaokrožila fotografija na kateri je imel Bridges v roki cigareto marihuane, ob 'jointu' pa se je znašla tudi pijača, ki jo je kasneje košarkar na twitterju označil za 'rožnato limonado', vendar so mu verjeli le redki. Zdaj je Bridges zašel v še nekoliko večjih težavah.

Po poročanju TMZ Sports je bil v sredo v Los Angelesu namreč aretiran zaradi nasilja v družini. Dan prej je oseba ženskega spola poklicala policijo zaradi spora, ki se je prelevil v fizično nasilje. Že pred prihodom policije je Bridges odšel, ženska pa je potrebovala zdravniško pomoč. Po informacijah, da ga išče policija, se je košarkar v sredo sam zglasil na policijski postaji, kjer so ga aretirali. Kasneje je bil ob plačilu 130.000 dolarjev visoke varščine izpuščen na prostost.

Miles Bridges | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice