Šport > Košarka
18124 ogledov

Veliki zvezdnik Dončićevemu nasprotniku: Drži gobec!

Russell Westbrook Oklahoma City Thunder Los Angeles Lakers Profimedia
Nesoglasja med nekaterimi predstavniki medijev in košarkarji so vse večja.

Voditelj odddaje Undisputed Skip Bayless je znova poskrbel, da se govori o njem in njegovi oddaji. 'Košarkarski analitik', ki s svojimi včasih zelo čudnimi izjavami služi milijone, je tokrat preko twitterja ujezil zvezdniškega člana zasedbe LA Lakers. 

"Lakers so v drugem krogu izbrali Maxa Christieja z univerze Michigan State, ki je v zadnjih treh letih iz igre zadel 32 odstotokov metov. Perfektno! Odlično se bo vklopil v zasedbo z LeBronom in Westbrickom," je na twitterju zapisal Bayless in pri tem namerno popačil priimek Russella Westbrooka s tem, da je uporabil besedo brick (opeka, op.p.).

S tem se je ponorčeval iz nenatančnih metov Westbrooka, ti so na trenutke res težko razumljivi, češ da na koš ne meče žog, amapak opeke, ki se odbijajo od obroča.

A tokrat je omenjenemu zvezdniku prekipelo. "Yooo, drži gobec! Ne reci ničesar, kar si mi ne bi upal reči v obraz," je zapisal Westbrook, odgovora pa ni prejel.

V zadnjem času so nekateri zvezdniki, med njimi Draymond Green in Kevin Durant, sicer že oznanili svoje nezadovoljstvo z nekterimi športnimi analitiki, prednjačita Bayless in Stephen A. Smith, ki si po njihovem mnenju v iskanju gledalcev in poslušalcev dovolijo vedno več in odkrito zaničujejo posamezne igralce. 

Med tistimi, ki jih Bayless ob vsaki priložnosti daje v nič, je poleg LeBrona Jamesa, Stepha Curryja in Westbrooka tudi Luka Dončić. "Po mojem mnenju v t.i. "malem Birdu" (Dončić, op. a) ni niti kančka pravega Larryja Birda, ker Luka v resnici ni noben silak. Ne verjamem, da si Luka dejansko želi spopada, rad bi zgolj dajal vtis pravega silaka," je ena od izjav, ki jih je namenil slovenskemu asu v seriji s Phoenixom. Za slednjega je vseskozi trdil, da bo zanesljivo izločil Dallas.

"Nocoj je Andrew Wiggins poskrbel, da je Luka izgledal kot kolibri," se je nato posmehoval po obračunu Warriors in Mavericks, po izpadu Dallasa pa je dodal: "Ko so ga najbolj potrebovali, 'malega Birda' ni bilo od nikoder. Če bi želeli premagati Golden State, bi moral zadeti vsaj dva od prvih treh metov. Moral bi narekovati tempo, ki ga ni bil sposoben narekovati." 

Ob razpravi, če Luka sodi med superzvezdnike lige, je še navrgel: "Oprosti mi za tole, ampak ni. Je precenjen."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice