Šport > Košarka
14079 ogledov

Prizor izklesanega Dončića obnorel navijače Dallasa

Šport: Prizor izklesanega Dončića obnorel navijače Dallasa Instagram
Slovenski košarkarski zvezdnik ne bo ponovil napake iz lanske sezone.

Luka Dončić je bil na začetku lanske NBA sezone tarča številnih kritik na račun njegove fizične priprave in prekomerne telesne teže, ki jo je pridobil med odmorom po koncu OI v Tokiu. Med drugimi ga je kritiziral tudi legendarni Reggie Miller, ki je v eter izjavil, da se Luka stežka premika po igrišču.

Luka Dončić Razkritje Šport "Kidd se mi je zahvalil, ker sem rekel, da je Dončić predebel"

"Bilo je dolgo poletje. Po olimpijskih igrah sem si vzel tri tedne za sprostitev, morda sem se preveč sprostil. Vrniti se moram v pravo formo," je odgovornost za neprepričljiv uvod v sezono prevzel Dončić, ki pa se je v nadaljevanju otresel odvečnih kilogramov in začel nizati predstave, s katerimi je Mavse vodil vse do finala zahodne konference.

Sinoči so po spletu zaokrožile fotografije izklesanega Dončića s pripravljalne tekme, na kateri so slovenski košarkarji prepričljivo premagali Italijane (91:70).

 | Avtor: Instagram Instagram

Po mnenju uporabnikov družbenih omrežij je 23-letni Ljubljančan v najboljši formi njegovega življenja, kar navijačem Dallasa vliva velike upe za prihajajočo sezono elitnega košarkarskega tekmovanja. "Luka se očitno zadržuje v sobi z utežmi in pri solatnem baru," je izgled slovenskega organizatorja igre komentiral nek uporabnik twitterja. "Če pa so se lani vsi spravili nanj," mu je odvrnil drugi. "To je samo takšna osvetlitev. Že prej je bil zver," je pristavil tretji. 

Pohvale na račun Dončićeve fizične pripravljenosti so sicer deževale z vseh strani. "Če bo v v takšni formi, potem ga čaka MVP sezona," meni nek navijač Dallasa. "Luka je postal mišičast?" se je zadovoljno spraševal drugi, tretji pa je dodal: "Mavsi prvaki sezone 2023!"

Iz njihovih ust v božja ušesa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice