Šport > Košarka
34116 ogledov

Noro! Po tekmi Slovenije se je oglasil celo Cuban! To je sporočil

Mark Cuban Luka Dončić in Mark Cuban.
Mark Cuban se je preko socialnih omrežij oglasil ob prepričljivi zmagi Slovenije nad Italijo.

Medtem ko bi bili mnogi navijači ter predvsem lastniki drugih NBA moštev zaskrbljeni, da njihov glavni zvezdnik ter eden najboljših igralcev na svetu čas med klubskima sezonama ne izkorišča za treninge in počitek, temveč tvega svoje zdravje na tekmah reprezentance, je odnos do te problematike lastnika ekipe Dallas Mavericks Marka Cubana povsem drugačen.

Slednji že v preteklosti ni nikoli povzročal težav svojemu prvemu zvezdniku Luki Dončiću, ko se je ta vsakič odzval na reprezentančni vpoklic, obenem pa je v svojih intervjujih pogosto omenjal, da svoje prakse ne namerava spremeniti.

Luka Dončić Gogijeva vrnitev Šport Slovenci na prazniku košarke sredi Trsta odpihnili Italijane

Da ga nastopanje Luke za slovensko reprezentanco resnično ne moti, pa je še bolj očitno po njegovem čivku na socialnih omrežjih, ko je izrazil navdušenje in podporo svojemu zvezdniku po zmagi na prijateljski tekmi proti Italiji. 

Medtem ko bi si številni drugi lastniki želeli, da bi njihov zvezdnik na igrišču prebil čim manj časa, da ne bi tvegal poškodbe, Cuban dosti bolj deluje kot nekakšen ponosen mentor, ki navdušeno spremlja svojega mladega varovanca pri delu.

Dallasov lastnik se je namreč oglasil nemudoma po tekmi, k zapisu "Ni ga lepšega kot ena zmaga za ogrevanje" pa je dodal še statistiko s tekme, na kateri je moštvo njegovega varovanca zmagalo z 90:71, Luki pa ob prepričljivi zmagi ni bilo potrebno na igrišču preživeti več kot 23 minut, v katerih je zbral 12 točk, 7 skokov in 5 asistenc ter tudi eno ukradeno žogo.

Slovenija bo očitno imela tekom poletnih in jesenskih reprezentančnih tekem zvestega navijača, ki bo s pozornostjo spremljal vsak nastop svojega mladega varovanca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice