Atalanta brez Iličića zapravila še zadnjo možnost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Atalanta brez Iličića v Veroni le do točke.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Atalante so v 34. krogu italijanskega prvenstva le remizirali na gostovanju v Veroni, z izidom 1:1 pa so najbrž ostali brez realnih možnosti, da bi lahko še prekrižali račune vodilnemu Juventusu. Vsaj začasno so se sicer prebili na drugo mesto, a za Torinčani s tekmo več zaostajajo šest točk.

Slovenski reprezentant Josip Iličić zaradi poškodbe mišice za Atalanto, ki jo do konca prvenstva čakajo še štiri tekme, ni igral.

Vsa čast! Josip Iličić daroval za obnovo igrišča na Planini

V tekmi z veliko priložnosti na obeh straneh so gosti prišli do vodstva v 50. minuti. Duvan Zapata je prejel darilo turškega branilca Koraya Günterja, ki se je spotaknil na žogi in omogočil, da je Kolumbijec sam stekel proti golu in premagal vratarja.

Toda obramba ekipe iz Bergama je darilo hitro vrnila, po njeni napaki je bil strelec izenačujočega gola njihov nekdanji igralec, ki ga je Atalanta Veroni posodila, Matteo Pessina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.