Šport > Nogomet
638 ogledov

Atalanta brez Iličića zapravila še zadnjo možnost

Atalanta Profimedia
Atalanta brez Iličića v Veroni le do točke.

Nogometaši Atalante so v 34. krogu italijanskega prvenstva le remizirali na gostovanju v Veroni, z izidom 1:1 pa so najbrž ostali brez realnih možnosti, da bi lahko še prekrižali račune vodilnemu Juventusu. Vsaj začasno so se sicer prebili na drugo mesto, a za Torinčani s tekmo več zaostajajo šest točk.

Slovenski reprezentant Josip Iličić zaradi poškodbe mišice za Atalanto, ki jo do konca prvenstva čakajo še štiri tekme, ni igral.

Josip Iličić Vsa čast! Šport Josip Iličić daroval za obnovo igrišča na Planini

V tekmi z veliko priložnosti na obeh straneh so gosti prišli do vodstva v 50. minuti. Duvan Zapata je prejel darilo turškega branilca Koraya Günterja, ki se je spotaknil na žogi in omogočil, da je Kolumbijec sam stekel proti golu in premagal vratarja.

Toda obramba ekipe iz Bergama je darilo hitro vrnila, po njeni napaki je bil strelec izenačujočega gola njihov nekdanji igralec, ki ga je Atalanta Veroni posodila, Matteo Pessina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice