Šport > Nogomet
353 ogledov

Ibrahimović nejasen glede prihodnosti

zlatan ibrahimović Epa
Zvezdnik je poklicno kariero začel pred 21 leti v vrstah domače ekipe Malmö.

Sloviti švedski nogometni reprezentant Zlatan Ibrahimović, ki bo letos oktobra dopolnil 39 let, še ne ve, za kateri klub bo igral v naslednji sezoni 2010/21. Šved se je decembra lani pridružil italijanskemu prvoligašu AC Milanu. Njegova pogodba z italijanskim klubom bo potekla poleti.

"Igral bom še naprej, ampak samo, če bom lahko prinesel rezultate. Nisem maskota," je Ibrahimović povedal za italijansko podružnico britanske televizijske mreže Sky.

Samir Handanović Andrea Belotti Inter Torino Serie A Šport Soigralci rešili Handanovića po grobi napaki

"Naslednje leto? Poglejmo, še vedno imam tri tedne v lasti svojo trenutno pogodbo. Nihče se ni začel pogovarjati o moji prihodnosti, z moje strani ali strani Milana. Tu se o prihodnosti za zdaj še nič ne ve. Igrajmo in dokončajmo, najbolje kar lahko, potem pa bomo videli," je dejal Ibrahimović.

Zasedba iz Milana, ki jo zvečer čaka Parma, je s 50 točkami trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice v 20 članski italijanski serie A, 26 točk za vodilnim Juventusom.

Ibrahimović je poklicno kariero začel pred 21 leti v vrstah domače ekipe Malmö. V svoji karieri je nosil majice Ajaxa, Juventusa, milanskega Interja, Barcelone, PSG, Manchester Uniteda, LA Galaxy, preden se je lani znova oblekel majico z logom AC Milan, za katerega je že igral od 2010 do 2012.

Parma Serie A Šport Kurtić zabil za izjemno vrnitev Parme
Komentarjev 1
  • lulibuc 18:04 15.julij 2020.

    Papućar v maski še nekako zgleda. Škoda da jo ne nosi že od rojstva

Sorodne novice