Šport > Nogomet
679 ogledov

Ibrahimović v elementu: "Jaz sem predsednik, trener in igralec"

zlatan ibrahimović Epa
Švedski napadalec je odmevno zmago Acmilana izkoristil za hvalo na svoj račun.

AC Milan je v 31. krogu italijanskega prvenstva premagal Juventus (4:2), potem ko je slednji že vodil z dvema goloma prednosti. Preobrat se je začel z golom Zlatana Ibrahimovića, ki je bil tik pred tem tarča provokacije Cristiana Ronalda.

cristiano ronaldo Provokacija Šport Predrzni Ronaldo se je lotil Ibrahimovića, ni se končalo dobro

Osemintridesetletni Šved, ki se je v Milano vrnil iz Los Angelesa, potem ko je z italijansko ekipo leta 2011 osvojil ligaško in superpokalno krono, je po zmagi dejal, da bi bili rossoneri že letos italijanski prvak, če bi se moštvu pridružil nekaj mesecev prej.

"Če bi bil tukaj od začetka sezone, bi osvojili scudetto," je po zmagi nad vodilno ekipo prvenstva dejal Ibrahimović. "

"Jaz sem predsednik, trener in igralec, vendar me plačujejo samo kot nogometaša," je vsestransko vlogo v klubu iz svetovne prestolnice mode opisal eden najboljših igralcev vseh časov.

Pogodba z Milanom mu poteče ob koncu sezone, v zadnjem obdobju pa se je veliko govorilo o tem, da je njegov odhod nezibežen, saj naj ne bi bil zadovoljen s klubsko politiko.

"Do konca je še en mesec, tako da počakajmo. Nekaterih stvari se ne da nadzirati. Škoda, da igramo pred praznimi tribunami. Čuden občutek. Morda je bila to zadnja priložnost za navijače, da me vidijo na San Siru," je sklenil veteran, ki se je proslavil tako v Evropi kot onkraj luže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice