Avstrijski skakalni trener Francoze povlekel za nos

Foto: Epa
Foto: Epa
L'Equipe poroča, da je Korošec prelomil obljubo in francosko zvezo pustil na cedilu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji avstrijski skakalec in pozneje glavni trener avstrijske reprezentance v smučarskih skokih Heinz Kuttin kot kaže le ne bo prevzel mesta glavnega trenerja v izbrani vrsti Francije. Kot je poročal francoski športni dnevnik L'Equipe, je Kuttin, ki bi moral francoski zvezi le še vrniti podpis, prelomil besedo, tako da ga v Francijo ne bo.

Francoski mediji so v ponedeljek poročali, da bo Kuttin v prihodnje glavni trener francoske skakalne reprezentance. Na tem mestu naj bi zamenjal Nicolasa Bala.

"Za nas je to pomemben korak. Imamo veliko mladih talentov, na najvišji ravni pa nam doslej ni uspelo narediti preboja," je trenersko okrepitev za časnik L'Equipe takrat pojasnil direktor zveze Jerome Laheurte.

Vrača se na sceno Priznani trener smučarskih skakalcev šokiral z izborom nove reprezentance

L'Equipe poroča, da je Korošec prelomil obljubo in francosko zvezo povlekel za nos. "Prizadeti smo po človeški plati, počutimo se ogoljufane," je po novem razvoju dogodkov pojasnil Laheurte in dodal, da so se s Kuttinom o vsem dogovorili, na koncu pa avstrijski trener ni pristavil podpisa na dogovor ter preko telefona obvestil zvezo, da ne bo prišel.

Kuttin je nazadnje vodil kitajsko ekipo, od katere pa se je marca poslovil. Glavni trener avstrijske reprezentance je bil med letoma 2014 in 2018. Zdaj naj bi ga premamile ponudbe bolj skakalno atraktivnih ekip.

Smučarski skoki Naslednjo sezono dvakrat v Planici

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:01 9. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.