Avtor slovenske košarkarske pravljice pred vrati evropskega velikana

Foto: Profimedia
Pri Panathinaikosu že pregovorno zaupajo v srbske trenerje. Tokrat naj bi rešitelja videli v Igorju Kokoškovu.
Oglej si celoten članek

Po Željko Obradoviću in Saši Đorđeviću bi se prav lahko zgodilo, da ponovno srbski košarkarski strokovnjak sede na klop legendarnega atenskega velikana Panathinaikosa, ki je v petek odpustil trenerja Argyrisa Pedoulakisa.

Grški mediji so namreč prepričani, da naj bi prazno mesto trenerja atenskega ponosa zasedel tvorec največje slovenske košarkarske pravljice, Igor Kokoškov. Edini resni konkurent nekdanjemu slovenskemu selektorju naj bi bil Dimitrios Priftis, aktualni strateg Uniksa iz Kazana.

Foto: Epa igor kokoškov

Panathinaikos naj bi tako v naslednjih dneh še drugič potrkal na vrata trenerja, ki je leta 2017 Slovenijo popeljal na evropski prestol, saj so si ga za svojega trenerja želeli že leta 2015, ko se je Kokoškov odločil za vlogo pomočnika v strokovnem štabu NBA ekipe Utah Jazz.

Grški velikan pa bi se lahko prav tako kot leta 2015 opekel, saj Kokoškov trenutno opravlja službo pomočnika v ekipi Sacramento Kings in lahko se zgodi, da bo NBA velikan ponovno dobil prednost pred grškim, ki zadnja leta ne dosega rezultatov iz svojih zlatih let.

Ozadje Kar so si igralci mislili o Kokoškovu, pove zelo veliko

Zarota Kokoškov obsojen na propad od samega začetka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.