Balotelli gre domov: izgubljen tudi za finale

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec italijanske nogometne reprezentance Mario Balotelli bo po poškodbi stegenske mišice predčasno zapustil pokal konfederacij.
Oglej si celoten članek

V taboru Italije so sicer upali, da bi ga lahko usposobili za morebitno finalno tekmo (oziroma tekmo za tretje mesto), toda Mario Balotelli se bo s pokala konfederacij predčasno vrnil v Milano, potem ko je na zadnji tekmi skupinskega dela proti Braziliji staknil poškodbo stegenske mišice, ki mu bo onemogočila napovedano maščevanje Španiji v polfinalu.

"Obiskal sem Balotellija. Njegovo stanje ni zadovoljivo. Ne bo si opomogel niti do nedeljskega finala. Da bi se izognili nepotrebnim tveganjem, smo tako odločili, da nogometaša pošljemo v Milano, potem ko smo govorili z zdravniško službo AC Milana," je v Fortalezi popoldne po brazilskem času sporočil vodja zdravniške službe italijanske reprezentance Enrico Castellacci.

Boljše novice pred tekmo s Španijo, ki bo v četrtek v Fortalezi, je imel Castellacci za oba vezista, Andreo Pirla in Riccarda Montoliva. Slednji, član AC Milana in po besedah direktorja Adriana Gallianija bodoči kapetan rdeče-črnih, bo gotovo nared, medtem ko je Pirlo še vprašljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.