Šport > Nogomet
22 ogledov

Balotelli gre domov: izgubljen tudi za finale

Balotelli Brazilija Italija pokal konfederacij Salvador EPA
Napadalec italijanske nogometne reprezentance Mario Balotelli bo po poškodbi stegenske mišice predčasno zapustil pokal konfederacij.

V taboru Italije so sicer upali, da bi ga lahko usposobili za morebitno finalno tekmo (oziroma tekmo za tretje mesto), toda Mario Balotelli se bo s pokala konfederacij predčasno vrnil v Milano, potem ko je na zadnji tekmi skupinskega dela proti Braziliji staknil poškodbo stegenske mišice, ki mu bo onemogočila napovedano maščevanje Španiji v polfinalu.

"Obiskal sem Balotellija. Njegovo stanje ni zadovoljivo. Ne bo si opomogel niti do nedeljskega finala. Da bi se izognili nepotrebnim tveganjem, smo tako odločili, da nogometaša pošljemo v Milano, potem ko smo govorili z zdravniško službo AC Milana," je v Fortalezi popoldne po brazilskem času sporočil vodja zdravniške službe italijanske reprezentance Enrico Castellacci.

Boljše novice pred tekmo s Španijo, ki bo v četrtek v Fortalezi, je imel Castellacci za oba vezista, Andreo Pirla in Riccarda Montoliva. Slednji, član AC Milana in po besedah direktorja Adriana Gallianija bodoči kapetan rdeče-črnih, bo gotovo nared, medtem ko je Pirlo še vprašljiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.