Barça jih je v enem dnevu pripeljala 77!

Foto: EPA
Foto: EPA
Katalonski velikan po začetku prestopnega roka ni izgubljal časa.
Oglej si celoten članek

Barcelona v zadnjih dveh prestopnih rokih ni smela registrirati novih igralcev, saj je bila pod suspenzom Fife zaradi nepravilnosti pri prestopih mladoletnih nogometašev.

Po letu in pol so Katalonci v začetku januarja dobili zeleno luč za nove registracije in se intenzivno vrgli na delo. Poleg Aleixa Vidala in Arde Turana, ki sta pogodbo sklenila že poleti in v jesenskih mesecih čakala na dovoljenje na nastop, so izdatno okrepili mladinske kategorije.

Poleg omenjenih dveh okrepitev za prvo ekipo so pri aktualnih španskih in evropskih prvakih španski zvezi namreč poslali dokumentacijo za kar 75 igralcev v različnih starostnih kategorijah. 

Okrepitve so bile načrtovane že dlje časa, januar pa je tako prinesel podpis številnih pogodb. Najbrž gre za rekord, saj ne pomnimo, da bi kakšen klub v enem dnevu pripeljal takšno množico nogometašev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.