Šport > Nogomet
31 ogledov

Barça jih je v enem dnevu pripeljala 77!

barcelona EPA
Katalonski velikan po začetku prestopnega roka ni izgubljal časa.

Barcelona v zadnjih dveh prestopnih rokih ni smela registrirati novih igralcev, saj je bila pod suspenzom Fife zaradi nepravilnosti pri prestopih mladoletnih nogometašev.

Po letu in pol so Katalonci v začetku januarja dobili zeleno luč za nove registracije in se intenzivno vrgli na delo. Poleg Aleixa Vidala in Arde Turana, ki sta pogodbo sklenila že poleti in v jesenskih mesecih čakala na dovoljenje na nastop, so izdatno okrepili mladinske kategorije.

Poleg omenjenih dveh okrepitev za prvo ekipo so pri aktualnih španskih in evropskih prvakih španski zvezi namreč poslali dokumentacijo za kar 75 igralcev v različnih starostnih kategorijah. 

Okrepitve so bile načrtovane že dlje časa, januar pa je tako prinesel podpis številnih pogodb. Najbrž gre za rekord, saj ne pomnimo, da bi kakšen klub v enem dnevu pripeljal takšno množico nogometašev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.