Barça na El Clásicu najbrž brez Neymarja

Barcelona se bo na največjem derbiju španskega prvenstva najbrž morala znajti brez brazilskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Sobotni večer se ni odvil po željah navijačev Barcelone. Potem, ko je madridski Real na mestnem derbiju proti Atléticu osvojil le točko (1:1), bi Katalonci z zmago v Málagi lahko skočili na vrh lestvice (z odigrano tekmo več kot večni tekmeci).

Toda Andaluzijci so imeli drugačne načrte in na svoji zelenici so zasluženo vzeli popoln izkupiček (2:0), zadela sta Sandro Ramírez in Jony.

Blaugrana pa je doživela še en udarec. Sredi drugega polčasa je po grobem startu Neymarja sodnik Jesús Gil Manzano Brazilca izključil. Zvezdnik je en rumeni opomin imel že iz prvega polčasa, toda zaradi nevarnega naleta je sodnik takoj izvlekel rdeči karton. Ob odhodu z igrišča je Neymar nato še sarkastično aplavdiral četrtemu sodniku, to pa bi lahko pomenilo dodatno kazen. 

Čez dva tedna bo na stadionu Santiago Bernabéu na sporedu drugi El Clásico sezone in vse kaže na to, da se bo morala Barcelona na ključni tekmi prvenstva znajti brez enega svojih največjih adutov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.