Šport > Nogomet
48 ogledov

Barça na El Clásicu najbrž brez Neymarja

Neymar Malaga Barcelona Profimedias
Barcelona se bo na največjem derbiju španskega prvenstva najbrž morala znajti brez brazilskega zvezdnika.

Sobotni večer se ni odvil po željah navijačev Barcelone. Potem, ko je madridski Real na mestnem derbiju proti Atléticu osvojil le točko (1:1), bi Katalonci z zmago v Málagi lahko skočili na vrh lestvice (z odigrano tekmo več kot večni tekmeci).

Toda Andaluzijci so imeli drugačne načrte in na svoji zelenici so zasluženo vzeli popoln izkupiček (2:0), zadela sta Sandro Ramírez in Jony.

Blaugrana pa je doživela še en udarec. Sredi drugega polčasa je po grobem startu Neymarja sodnik Jesús Gil Manzano Brazilca izključil. Zvezdnik je en rumeni opomin imel že iz prvega polčasa, toda zaradi nevarnega naleta je sodnik takoj izvlekel rdeči karton. Ob odhodu z igrišča je Neymar nato še sarkastično aplavdiral četrtemu sodniku, to pa bi lahko pomenilo dodatno kazen. 

Čez dva tedna bo na stadionu Santiago Bernabéu na sporedu drugi El Clásico sezone in vse kaže na to, da se bo morala Barcelona na ključni tekmi prvenstva znajti brez enega svojih največjih adutov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.