Barcelono zapustil branilec

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoski nogometaš se iz Katalonije seli v Anglijo.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometaš Lucas Digne je najnovejša okrepitev angleškega Evertona, ki nastopa v elitni Premier League. 

Zasedba iz Liverpoola je za prestop 25-letnega levega bočnega branilca po uspešno opravljenem zdravniškem pregledu španski Barceloni plačala odškodnino v višini 20 milijonov evrov, v mestu Beatlov pa bo ostal pet let.

Pošasti Messi in Suarez sta mu vsak dan vzela 50 evrov

Digne je med letoma 2016 in 2018 igral za katalonskega nogometnega velikana, pred tem je branil barve Lilla, PSG in Rome. Za francosko izbrano vrsto je odigral 21 tekem, a ni nastopil na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji, kjer so galski petelini osvojili prvo mesto.

Prestopi Velik posel med Juventusom in Milanom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.