Becker izgubil službo, tako se je znašel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nemški teniški zvezdnik Boris Becker to poletje ne bo sodeloval z britansko radiotelevizijo BBC pri pokrivanju Wimbledona. A 55-letni Nemec si je vseeno zagotovil prvo vlogo strokovnega komentatorja po prihodu iz zapora. Delal bo na nemškem programu Eurosport, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Nekdanji prvi igralec sveta bo na nemškem Eurosportu nudil analize za prihajajoči prvi grand slam sezone oziroma odprto prvenstvo Avstralije. Skupaj z voditeljem Matthiasom Stachom bo vodil oddajo Matchball Becker in občasno sodeloval pri mednarodnih prenosih.

Boris Becker Izpoved velikega športnega zvezdnika: "Sojetnik me je skušal ubiti"

Po drugi strani pa pri BBC trenutno nimajo načrtov, da bi to poletje sodelovali s trikratnim zmagovalcem Wimbledona. Becker je sicer na BBC začel delati leta 2002 po upokojitvi od profesionalnega tenisa.

Mesto komentatorja je izgubil, saj so ga britanske oblasti obsodile na dve leti in pol zapora, ker je pred stečajnimi upravitelji prikril milijonsko premoženje. A Nemca so iz zapora sredi decembra po nekaj več kot sedmih mesecih prestajanja kazni izpustili in izgnali iz Velike Britanije.

Nemci besni Becker prišel iz zapora in takoj zaslužil pol milijona

Foto: Profimedia boris becker

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.