Šport
15044 ogledov

Becker prišel iz zapora in takoj zaslužil pol milijona

Boris Becker Epa
Legendarni teniški igralec je najprej obiskal frizerja.

Legendarni Boris Becker je bil pred dnevi izpuščen iz zapora, kmalu zatem pa je že dal intervju za televizijo Sat1, pri tem pa je zaslužil pol milijona evrov. Po pisanju Bilda je šestkratni zmagovalec turnirjev za Grand Slam najprej obiskal frizerja, ki mu je skril sive lase. Isti medij je zapisal, da Becker prebiva v enem izmed luksuznih hotelov v Münchnu.

Številni Nemci so sicer nezadovoljni, da je Becker takoj po prihodu iz zapora že pospravil 500 tisočakov. "Dati kriminalcu takšno vsoto denarja za intervju... Boljše bi bilo, če bi ga vplačači za humanitarne namene," je bil eden od komenarjev, ki so bili besni zaradi poteze omenjene televizije.

"Boris Becker ni heroj, je obsojeni zločinec," je menil drugi, tretji je pripomnil: "Mečete denar za kriminalce." 

"Raje bi naredili intervju z osebami, ki naporno delajo 40 let, a komaj shajajo," pa se je zaključil še eden od nezadovoljnih komentarjev.

Becker, ki je bil pred leti izjemno priljubljen v svoji domovini, se je v Nemčijo moral vrniti po izgonu z Otoka. 

Trikratni zmagovalec Wimbledona je bil konec aprila obsojen na dve leti in pol zapora, ker je pred stečajnimi upravitelji prikril milijonsko premoženje. Nekaj mesecev je prebil v zaporu Huntercombe, zahodno od Londona.

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 20:04 21.december 2022.

    mediji niso gnoj, gnoj so gledalci in poslušalci. če nihče ne bi gledal, ne bi dobil niti pfeniga. tako mu štango držite, tako kot vsem beckerju podobnim. firbec je res grozna bolezen.

  • Boris 19:30 20.december 2022.

    Eni ne prihranimo toliko v celem življenju, on pa dobi ker je lopov. Mediji so res gnoj.

Sorodne novice