Šport
12840 ogledov

Becker zapustil enega najhujših zaporov v Britaniji

Boris Becker Epa
Beckerja so premestili v drug zapor.

Obsojenega nekdanjega teniškega zvezdnika Borisa Beckerja so po dobrih treh tednih zapora premestili v zapor z nižjo stopnjo varnosti v Veliki Britaniji. Becker je prve tedne kazni preživel v londonskem zaporu Wandsworth, ki je znan po prenatrpanosti, nasilju in slabih sanitarnih razmerah.

Štiriinpetdesetletnega Beckerja so v ponedeljek odpeljali v zapor Huntercombe v Nuffieldu, približno 70 kilometrov zahodno od Londona, je za nemško tiskovno agencijo potrdil Beckerjev odvetnik Christian-Oliver Moser.

Boris Becker Izzval bes Šport Becker se je v 13 dneh že zameril sojetnikom in stražarjem

Zapor Huntercombe ima nižjo raven varnosti in je zasnovan posebej za tujce, moške, navaja vlada Združenega kraljestva. Po podatkih spletne strani naj bi tam v individualnih in skupnih celicah živelo približno 480 zapornikov. Zaporniki bi morali imeti tudi možnost nadaljevanja šolanja in športa.

Becker je bil konec aprila v Londonu obsojen na dve leti in pol zapora. Svojim stečajnim upraviteljem je prikril milijonsko premoženje. Njegov odvetnik je nedavno zavrnil govorice, da se je Becker pritožil zaradi hrane ali pritisnil gumb za klic v sili v zaporu Wandsworth. Glede na okoliščine mu je šlo dobro, so zapisali.

Boris Becker Magazin Nekdanji zapornik Beckerju svetuje: "Še zlasti v prvih dneh se mora paziti" boris becker Magazin Boris Becker v zaporu: Zato so mu svetovali, naj si pobarva lase Nočna mora Šport V tako grozljivih razmerah bo živel obsojeni Boris Becker Novak Đoković Težki trenutki Šport Đoković prekinil molk: "Srce se mi lomi" Boris Becker Obsojen Šport Šok! Legendarni Boris Becker mora v zapor, vsaj tako dolgo bo sedel!
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.