Šport
6463 ogledov

Užaloščeni Đoković z mislimi pri Beckerju: "To je grozno"

Novak Đoković Epa
Novak Đoković je pripravljen pomagati družini obsojenega Borisa Beckerja.

Teniški zvezdnik Novak Đoković je v skrbeh za psihično in fizično počutje njegovega nekdanjega trenerja Borisa Beckerja, ki je bil obsojen na dveinpolletno zaporno kazen zaradi nepravilnosti pri razglasitvi osebnega bankrota, prikrivanja premoženja in izogibanja poplačilu dolgov.

Boris Becker Po treh tednih Šport Becker zapustil enega najhujših zaporov v Britaniji

"Srce se mi lomi, da mora Boris to prestajati," je po zmagi nad Slovencem Aljažem Bedenetom v tretjem krogu OP Francije dejal prvi igralec sveta.

Aljež Bedene OP Francije Šport Tako se je Bedene upiral Đokoviću

"Boris je moj prijatelj in družinski član. Skupaj sva sodelovala tri leta in dosegel je velike uspehe v tem športu," je dodal srbski tenisač, eden izmed favoritov na Roland Garrosu, kjer lovi 21. zvezdico na grand slamih.

"V stiku sem z enim od njegovih sinov, Noahom. Vprašal sem ga, če lahko kakorkoli pomagam. Ker ne morem neposredno do Borisa, želim biti v oporo njegovi družini. To je grozno. Žalosti me, da mora nekdo, ki ga tako dobro poznam in je obenem legenda našega športa, to prestajati. Upam, da bo ostal zdrav in močan," je pristavil 35-letni Srb.

Damir Džumhur Doživel grozo Šport Teniški as na intenzivni negi: "Najhujša bolečina v mojem življenju"

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 14:15 28.maj 2022.

    Tudi Beckerju je žal ,da ne živi na Balkanu kjer kraljujejo finančni doktorji .

  • PaPajapopi 13:45 28.maj 2022.

    Živeti je treba pač po svojih zmožnostih. Zapravil je milijone, ker je mislil, da bo trajalo večno. Tudi pri nas so takšni primeri.