Šport
17128 ogledov

Teniški as na intenzivni negi: "Najhujša bolečina v mojem življenju"

Damir Džumhur Epa
"Vesel sem, da sem živ," je z bolniške postelje sporočil bosanski tenisač.

Bosanski tenisač Damir Džumhur je v prvem krogu kvalifikacij za nastop na OP Francije moral priznati premoč Fernandu Verdascu, kmalu po porazu pa so ga začele pestiti hude bolečine v trebuhu.

Ker se je bolečina vztrajno stopnjevala, so ga po posvetovanju z osebnim zdravnikom hospitalizirali v bolnišnici v Parizu. Izkazalo se je, da ima 30-letnik akutno vnetje slepiča.

Kaja Juvan Roland Garros Šport Juvan povedla proti tretji nosilki, nato ji je ponagajal hrbet

"Pozdravljeni, želel sem vam sporočiti, da je bil zadnji teden eden najtežjih v mojem življenju," je pripoved na družbenem omrežju začel Džumhur. "Po mojem dvoboju na Roland Garrosu sem začutil močno bolečino v trebuhu. Raziskave so pokazale, da gre za akutno vnetje slepiča. Na lestvici 1 do 5 sem bil številka 5. Torej najhujša oblika."

"Zgodilo se je tri dni pred mojim 30. rojstnim dnevom. Odtlej ležim na intenzivni negi. Najprej sem štiri dni preživel v Parizu, nato so me nastanili v Beogradu. To je bila najhujša bolečina v mojem življenju in nikoli si nisem predstavljal, da bom doživel kaj takšnega, saj sem zdrav športnik. Zgodilo se je iznenada."

Novak Đoković Premalo slišani Šport Đoković zahteva spremembe

"V bolnišnici bom še dva tedna, saj okrevanje traja dolgo časa. Vesel sem, da sem živ in da operacija ni bila potrebna. Zdaj bom še bolj cenil življenje in bolj užival v stvareh, ki so pomembnejše od tenisa, tj. družina. Moj sin, žena in vsi, ki me imajo brezpogojno radi. Vesel sem, da se stanje izboljšuje. Zdravniki so lepo poskrbeli zame. Hvala njim, prijateljem, družini in še zlasti moji ženi. Trenutno ne razmišljam o tenisu. Vzel si bom čas za okrevanje in ga preživel z družino. Hvala vsem za podporo," je zapisal najboljši bosanski tenisač, zmagovalec treh ATP turnirjev in nekdanji 23. igralec sveta.

Carlos Alcaraz Pasti slave Šport Devetnajstletna senzacija: "Ne morem več v restavracijo"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.