Šport
453 ogledov

Becker izgubil službo, tako se je znašel

boris becker Profimedia
Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo.

Nekdanji nemški teniški zvezdnik Boris Becker to poletje ne bo sodeloval z britansko radiotelevizijo BBC pri pokrivanju Wimbledona. A 55-letni Nemec si je vseeno zagotovil prvo vlogo strokovnega komentatorja po prihodu iz zapora. Delal bo na nemškem programu Eurosport, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Nekdanji prvi igralec sveta bo na nemškem Eurosportu nudil analize za prihajajoči prvi grand slam sezone oziroma odprto prvenstvo Avstralije. Skupaj z voditeljem Matthiasom Stachom bo vodil oddajo Matchball Becker in občasno sodeloval pri mednarodnih prenosih.

Boris Becker Boris Becker Šport Izpoved velikega športnega zvezdnika: "Sojetnik me je skušal ubiti"

Po drugi strani pa pri BBC trenutno nimajo načrtov, da bi to poletje sodelovali s trikratnim zmagovalcem Wimbledona. Becker je sicer na BBC začel delati leta 2002 po upokojitvi od profesionalnega tenisa.

Mesto komentatorja je izgubil, saj so ga britanske oblasti obsodile na dve leti in pol zapora, ker je pred stečajnimi upravitelji prikril milijonsko premoženje. A Nemca so iz zapora sredi decembra po nekaj več kot sedmih mesecih prestajanja kazni izpustili in izgnali iz Velike Britanije.

Boris Becker Nemci besni Šport Becker prišel iz zapora in takoj zaslužil pol milijona

boris becker | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.