Benitez tri mesece na hladnem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Disciplinska komisija španske nogometne zveze je krilca Granade Danija Beniteza kaznovala s trimesečno prepovedjo igranja.
Oglej si celoten članek

Benitez si je kazen prislužil zaradi neprimernega obnašanja na sobotni ligaški domači tekmi z madridskim Realom (1:2), na njej je med drugim vrgel tudi steklenico vode proti sodniku Closu Gomezu, a ga ni zadel.

Benitez se bo na nogometna igrišča vrnil šele v začetku novembra, saj bo njegova kazen "zamrznjena" med poletnim premorom.

Granada si še vedno ni zagotovila obstanka v elitnem španskem nogometnem tekmovanju, v nedeljo pa se bo v gosteh pomerila s prav tako "ogroženim" Rayom Vallecanom. Granada bo na tekmi zadnjega kroga La Lige nastopila močno oslabljena, poleg Beniteza bodo manjkali še nekateri drugi nosilci igre, kot sta Moises Hurtado in Guilherme Madalena Siqueira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:24 10. Maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.