Šport > Nogomet
11 ogledov

Benitez tri mesece na hladnem

Dani Benitez Reuters
Disciplinska komisija španske nogometne zveze je krilca Granade Danija Beniteza kaznovala s trimesečno prepovedjo igranja.

Benitez si je kazen prislužil zaradi neprimernega obnašanja na sobotni ligaški domači tekmi z madridskim Realom (1:2), na njej je med drugim vrgel tudi steklenico vode proti sodniku Closu Gomezu, a ga ni zadel.

Benitez se bo na nogometna igrišča vrnil šele v začetku novembra, saj bo njegova kazen "zamrznjena" med poletnim premorom.

Granada si še vedno ni zagotovila obstanka v elitnem španskem nogometnem tekmovanju, v nedeljo pa se bo v gosteh pomerila s prav tako "ogroženim" Rayom Vallecanom. Granada bo na tekmi zadnjega kroga La Lige nastopila močno oslabljena, poleg Beniteza bodo manjkali še nekateri drugi nosilci igre, kot sta Moises Hurtado in Guilherme Madalena Siqueira.

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 13:24 10.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.