Berićevega soigralca ubili s kalašnikovim

Foto: Twitter William Gomis.
Foto: Reševalni pas/Twitter William Gomis.
Na jugovzhodu Francije se je zgodila tragedija.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni prvoligaš Saint-Étienne, katerega član je tudi slovenski reprezentant Robert Berić, je sporočil žalostno novico. V 20. letu starosti je namreč umrl nekdanji igralec omenjenega kluba William Gomis.

Gomis je bil po poklicu branilec in je v lanski sezoni na 18 tekmah igral za rezervno moštvo St. Étienna, ki nastopa v tretji francoski ligi. Za prvo moštvo najtrofejnejšega francoskega kluba ni zaigral.

Po poročanju lokalnih medijev je bil Gomis ustreljen v naselju La Seyne-sur-Mer v industrijskem predmestju Toulona. V napadu naj bi umrl tudi 14-letni deček. Na prizorišču je policija našla 24 tulcev nabojev za avtomatsko puško Kalašnikov.

Slabši kot lani Kolegi dali košarico Janu Oblaku

St. Étienne je v ponedeljek podal izjavo na družbenih omrežjih: "AS Saint-Étienne je z veliko žalostjo sprejel novico o tragični smrti Williama Gomisa, ki se je zgodila v nedeljo. (...) Klubsko vodstvo, trenerji, igralci in ostali zaposleni smo ganjeni zaradi Williamove smrti in izrekamo globoko sožalje njegovi družini," so med drugim zapisali v klubu.

Gomis je v St. Étienne prišel leta 2014 kot 15-letnik. V mlajših selekcijah je nosil tudi kapetanski trak. Bil je v sorodu z Bafétimbijem Gomisom, bivšim francoskim reprezentantom in prav tako nekdanjim članom St. Étienna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:55 10. September 2018.

    Nič novega, pri nas, na račun ilegalno ilegalnih ilegalcev ( ker skrivate), pa od drugod, o drugih pišete..

  • 14:23 10. September 2018.

    so ga njegovi..verjetno drogica pa ilegalne stave

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.