Bernal po sledeh Pogačarja

Foto: Epa egan bernal
Kolumbijski kolesarski zvezdnik sezone ne bo reševal na dirki po Španiji.
Oglej si celoten članek

Tako kot letošnji zmagovalec kolesarske dirke po Franciji Tadej Pogačar je tudi lanski prvak največje dirke na svetu Kolumbijec Egan Bernal že končal sezono, so spletni strani cyclingnews.com potrdili različni viri. To pomeni, da ne bo nastopil na dirki po Španiji, za katero se je govorilo, da bo po polomu in odstopu na Touru njegov naslednji cilj.

Ekipa presenetila: Pogačar predčasno končal sezono

V ekipi Ineosa bosta tako v Španiji kapetana Chris Froome in Richard Carapaz, imena nastopajočih pa bo ekipa objavila v naslednjih dneh, v njej naj bi bili kot pomočniki tudi Andrey Amador, Sergio Henao in Ivan Sosa.

Težke poškodbe Tako hudo jo je zaradi helikopterja skupil kolesar

Bernal naj bi se osredotočil popolni sanaciji bolečin v hrbtu, zaradi katerih je po 17. etapi Toura odstopil, in pripravi na naslednjo sezono. V zadnjem času sicer ni nehal trenirati, mudil se je na treningu v Nemčiji, redno pa vadi v telovadnici.

Vuelta se sicer začne 20. oktobra in bo trajala do 8. novembra.

Fotofiniš Saj ni res, pa je: Alaphilippe ponovil neumnost s prehitrim slavjem

Foto: Epa egan bernal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.