Bertoncelj izbral šesterico za svetovno prvenstvo v Planici

Foto: Anže Petkovšek Trener Gorazd Bertoncelj
Foto: Anže Petkovšek Trener Gorazd Bertoncelj
Danes bo karavana smučarskih skakalcev pripotovala v Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Glavni trener slovenske skakalne reprezentance Gorazd Bertoncelj je po peti tekmi svetovnega pokala v ruskem Nižnjem Tagilu razkril, kateri slovenski orli bodo skakali na četrtkovem uradnem treningu na 26. svetovnem prvenstvu v poletih v Planici.

Smučarski skoki Lanišek spet popustil, vseh sedem slovenskih orlov do točk

To bodo Anže Lanišek, Bor Pavlovčič, Žiga Jelar, Peter Prevc, Timi Zajc in Domen Prevc. Brez nastopa v Planici sta ostala Anže Semenič in Tilen Bartol. Pravico nastopa v četrtkovih kvalifikacijah bodo imeli nato štirje tekmovalci, ki jih bo iz nabora šesterice izbral Bertoncelj.

Karavana smučarskih skakalcev je ta konec tedna tekmovala v Rusiji, že jutri pa bo odpotovala proti Ljubljani, nato pa naprej na testiranje na novi koronavirus na Jesenice, kasneje pa še proti Planici, kjer najboljše skakalce na svetu konec tedna čakajo boji za medalje na svetovnem prvenstvu v poletih.

Foto: Anže Petkovšek Planica 2109

Spored se bo v dolini pod Poncami začel z uradnim treningom v četrtek ob 13.30, kvalifikacije se bodo začele ob 16. uri. Prvi dve seriji tekme bosta na sporedu v petek ob 16. uri, dan pozneje ob isti uri še tretja in četrta. V nedeljo bo ob 16. uri še ekipna tekma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:28 7. December 2020.

    Vse v prisilno karanteno, malo dela bi jim koristilo, sploh pa Bertonclju.

  • 11:40 7. December 2020.

    Matr to pa so aduti,perota bi moral načevljat iz A reprezentance in ga poslat mal v B,ker ni pokazal nič,ostali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.