Besni Argentinec nad hrvaškega zvezdnika

Foto: Twitter rakitić otamendi
Nogometašu angleškega prvaka Manchester Cityja so v zaključku tekme popustili živci.
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometaši so v drugem krogu tekmovalne skupine D na svetovnem prvenstvu v Rusiji ponižali dvakratne svetovne prvake Argentince (3:0) in si zagotovili uvrstitev v osmino finala. Kockasti so bili na prvi tekmi boljši od Nigerije (2:0).

Gavči razbiti Argentina na kolenih proti Hrvaški

Argentinci so se znašli v resnih težavah, saj jim uvrstitve med najboljših 16 ekip ne zagotavlja niti zmaga v zadnjem krogu proti Nigeriji, temveč bodo morali računati na ugoden razplet drugih tekem.

Hrvaško premoč proti Argentini so z zadetki kronali Ante Rebić v 53., Luka Modrić v 80. in Ivan Rakitić v 91. minuti. Slednji je nekaj minut prej dobil neprijeten udarec v glavo, zaradi katerega je bil vročeglavi Nicolas Otamendi kaznovan z rumenim kartonom.

Foto: Epa

Pisala se je 85. srečanja, Hrvaška pa je vodila z dvema goloma prednosti. Rakitić je padel po tleh, nakar je branilec Manchester Cityja žogo iz neposredne bližine brcnil v njegovo glavo ga pri tem z nogo zadel v ramo.

Sledilo je nekaj prerivanja na zelenici, glavni sodnik pa je Argentincu pokazal rumeni karton. Rakitić se ni pustil sprovocirati in mirno nadaljeval z igro, nato pa v prvi minuti sodnikovega podaljška postavil piko na i eni največjih zmag v zgodovini hrvaške nogometne reprezentance.

Šok in evforija "Ubite vse iluzije, uničene sanje, klofute za nekatere"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:48 22. Junij 2018.

    Tole mate ker nas jebete za zaliv.Sicer pa je lahko sram Hrvate,peti v garderobi ustaške pesmi...

  • 13:18 22. Junij 2018.

    kdo in skakšno pravico zablokira HRT 2 ...barabe rdeče

  • 12:48 22. Junij 2018.

    Hrvati bodo za argentince odprli vrtec osnov nogometa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.