Šport > Nogomet
3968 ogledov

Besni Argentinec nad hrvaškega zvezdnika

rakitić otamendi Reševalni pas/Twitter Rakitić se ni pustil sprovocirati.
Nogometašu angleškega prvaka Manchester Cityja so v zaključku tekme popustili živci.

Hrvaški nogometaši so v drugem krogu tekmovalne skupine D na svetovnem prvenstvu v Rusiji ponižali dvakratne svetovne prvake Argentince (3:0) in si zagotovili uvrstitev v osmino finala. Kockasti so bili na prvi tekmi boljši od Nigerije (2:0).

Lionel Messi Gavči razbiti Šport Argentina na kolenih proti Hrvaški

Argentinci so se znašli v resnih težavah, saj jim uvrstitve med najboljših 16 ekip ne zagotavlja niti zmaga v zadnjem krogu proti Nigeriji, temveč bodo morali računati na ugoden razplet drugih tekem.

Hrvaško premoč proti Argentini so z zadetki kronali Ante Rebić v 53., Luka Modrić v 80. in Ivan Rakitić v 91. minuti. Slednji je nekaj minut prej dobil neprijeten udarec v glavo, zaradi katerega je bil vročeglavi Nicolas Otamendi kaznovan z rumenim kartonom.

 | Avtor: Epa Epa

Pisala se je 85. srečanja, Hrvaška pa je vodila z dvema goloma prednosti. Rakitić je padel po tleh, nakar je branilec Manchester Cityja žogo iz neposredne bližine brcnil v njegovo glavo ga pri tem z nogo zadel v ramo.

Sledilo je nekaj prerivanja na zelenici, glavni sodnik pa je Argentincu pokazal rumeni karton. Rakitić se ni pustil sprovocirati in mirno nadaljeval z igro, nato pa v prvi minuti sodnikovega podaljška postavil piko na i eni največjih zmag v zgodovini hrvaške nogometne reprezentance.

Lionel Messi Šok in evforija Šport "Ubite vse iluzije, uničene sanje, klofute za nekatere"

Komentarjev 3
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 14:48 22.junij 2018.

    Tole mate ker nas jebete za zaliv.Sicer pa je lahko sram Hrvate,peti v garderobi ustaške pesmi...

  • vladek 13:18 22.junij 2018.

    kdo in skakšno pravico zablokira HRT 2 ...barabe rdeče

  • Laznivi 12:48 22.junij 2018.

    Hrvati bodo za argentince odprli vrtec osnov nogometa.