Bišćan: Ti ljudje resnično nimajo pojma o nogometu

Foto: Profimedia Igor Bišćan
"Mandarić je hotel sestaviti ekipo za finale pokala tako, kot bi ustrezalo agentom in skavtom," pravi razlog za spor z Milanom Mandarićem razkriva Igor Bišćan, zdaj že nekdanji trener Olimpije.
Oglej si celoten članek

Igor Bišćan je bil ob odhodu iz Ljubljane redkobeseden, zdaj pa je v pogovoru za Ekipo le razkril glavni razlog spora z Milanom Mandarićem. In ta ni presenetljiv: predsednik Olimpije je zahteval, da igrajo določeni igralci, ki jih je želel prodati, medtem ko se mu Bišćan v dobro rezultatov ni želel ukloniti.

Mandarić "Lahko stopim pred ogledalo!"

"Tako je bilo do zadnjega dne, ko je vse skupaj doseglo vrhunec, saj je Mandarić hotel sestaviti ekipo za finale pokala tako, kot bi ustrezalo agentom in skavtom, ki so prišli spremljat določene igralce," je razkril zdaj že nekdanji trener Olimpije. "Jaz pa sem ekipo želel sestaviti tako, kot sem verjel, da je najbolje za klub. Niti Mandarić niti njegovi svetovalci na nobeni točki niso mogli in hoteli sprejeti dejstva, da jih ne bom poslušal in da bom delal izključno po svoje. Kar je bilo edino logično, saj ti ljudje resnično nimajo pojma o nogometu."

Foto: Print Screen Milan Mandarić "Nesoglasja so obstajala od samega začetka. Od prve tekme mi je na subtilen način predlagal, naj igrajo določeni igralci, česar nisem želel sprejeti in upoštevati," se je za Ekipo razgovoril Bišćan. "Ni takoj šlo za resnejše prepire, so pa težave hitro postajale vse večje. Že v prvem mesecu sem dvakrat, v dveh mesecih trikrat želel dati odpoved in sem jo tudi ponudil, saj sem hotel zelo jasno sporočiti, da bom delal po svoje."

Video Maribor že trese mreže

Olimpija se zdaj na novo prvoligaško sezono, ko bo branila dvojno slovensko krono, pripravlja z novim trenerjem Ilijo Stolico. Najprej so sicer čakajo kvalifikacije za ligo prvakov, že v začetku meseca julija. Časa za novo zgodbo torej ni veliko.

Stolica Novi trener Olimpije prepričan, da je prava izbira

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:55 17. Junij 2018.

    Kva pa magnatarji vejo kva je nogomet, naj raje loto igrajo, bodo imeli več sreče

  • Syn
    11:56 17. Junij 2018.

    Mandarič je itak kanta, ki nima pojma o nogometu. Kaj pa je Biščan naredil iz amaterjev, je pa že skoraj …

  • 08:49 17. Junij 2018.

    Bravo Biščan

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.