Šport > Nogomet
6576 ogledov

Bišćan: Ti ljudje resnično nimajo pojma o nogometu

Igor Bišćan Igor Bišćan.
"Mandarić je hotel sestaviti ekipo za finale pokala tako, kot bi ustrezalo agentom in skavtom," pravi razlog za spor z Milanom Mandarićem razkriva Igor Bišćan, zdaj že nekdanji trener Olimpije.

Igor Bišćan je bil ob odhodu iz Ljubljane redkobeseden, zdaj pa je v pogovoru za Ekipo le razkril glavni razlog spora z Milanom Mandarićem. In ta ni presenetljiv: predsednik Olimpije je zahteval, da igrajo določeni igralci, ki jih je želel prodati, medtem ko se mu Bišćan v dobro rezultatov ni želel ukloniti.

Milan Mandarić Mandarić Šport "Lahko stopim pred ogledalo!"

"Tako je bilo do zadnjega dne, ko je vse skupaj doseglo vrhunec, saj je Mandarić hotel sestaviti ekipo za finale pokala tako, kot bi ustrezalo agentom in skavtom, ki so prišli spremljat določene igralce," je razkril zdaj že nekdanji trener Olimpije. "Jaz pa sem ekipo želel sestaviti tako, kot sem verjel, da je najbolje za klub. Niti Mandarić niti njegovi svetovalci na nobeni točki niso mogli in hoteli sprejeti dejstva, da jih ne bom poslušal in da bom delal izključno po svoje. Kar je bilo edino logično, saj ti ljudje resnično nimajo pojma o nogometu."

milan mandarić | Avtor: Print Screen Print Screen
"Nesoglasja so obstajala od samega začetka. Od prve tekme mi je na subtilen način predlagal, naj igrajo določeni igralci, česar nisem želel sprejeti in upoštevati," se je za Ekipo razgovoril Bišćan. "Ni takoj šlo za resnejše prepire, so pa težave hitro postajale vse večje. Že v prvem mesecu sem dvakrat, v dveh mesecih trikrat želel dati odpoved in sem jo tudi ponudil, saj sem hotel zelo jasno sporočiti, da bom delal po svoje."

maribor prva liga dervišević tavares Video Šport Maribor že trese mreže

Olimpija se zdaj na novo prvoligaško sezono, ko bo branila dvojno slovensko krono, pripravlja z novim trenerjem Ilijo Stolico. Najprej so sicer čakajo kvalifikacije za ligo prvakov, že v začetku meseca julija. Časa za novo zgodbo torej ni veliko.

Ilija Stolica Stolica Šport Novi trener Olimpije prepričan, da je prava izbira
Komentarjev 4
  • Avatar jezeran
    jezeran 15:55 17.junij 2018.

    Kva pa magnatarji vejo kva je nogomet, naj raje loto igrajo, bodo imeli več sreče

  • Avatar Syn
    Syn 11:56 17.junij 2018.

    Mandarič je itak kanta, ki nima pojma o nogometu. Kaj pa je Biščan naredil iz amaterjev, je pa že skoraj nemogoče. Tak da me sploh ne preseneča da se ni pustil tem amaterjem pametovat, z Mandaričem na čelu.

  • vladek 08:49 17.junij 2018.

    Bravo Biščan